Primul card cu CASHBACK din Moldova
NOUTATI

Copilul tău poate ieși pe teren cu cei mai renumiți fotbaliști din Europa. Află cum

Oferă copilului tău șansa de a merge la finala UEFA Champions League 2023 și a ieși pe teren alături de cei mai titrați fotbaliști din Europa cu maib junior – primul card pentru copii și adolescenți cu vârsta între 7-17 ani.

Copilul tău are maib junior? Dacă nu, atunci e momentul oportun să-l deschizi. În perioada 15 februarie-05 aprilie 2023, maib și Mastercard organizează o promoție exclusivă pentru deținătorii cardului maib junior, iar copilul tău poate obține biletul norocos. E suficient să facă cel puțin 2 plăți a câte 100 de lei fiecare.

Marele câștigător va fi anunțat pe data de 07 aprilie, iar în Istanbul va pleca însoțit de părinți. Timp de trei zile tânărul client al maib și Mastercard va avea ocazia de a trăi emoții la maxim în orașul, devenit pentru o perioadă scurtă de timp capitala fotbalului.

Ce oferim câștigătorului?

O călătorie gratuită în Istanbul pentru trei persoane tur-retur, transfer de la aeroport către hotel și viceversa, 2 nopți de cazare, transport în ziua meciului și premii speciale de la UEFA Champions League 2023. Și, desigur, vei avea posibilitatea de a ieși pe terenul de fotbal cu cei mai renumiți fotbaliști.

Maib și Mastercard au pregătit premii pentru toți

În cadrul promoției vor fi extrași alți 20 de deținători ai cardurilor maib junior, care vor primi seturi de cadou marca UEFA Champions League. Tombolele vor fi organizate la 14 martie și 07 aprilie.

Totodată, fiecare client va primi un cadou garantat, în limita stocului disponibil, la prezentarea a 3 bonuri de plată, achitate cu un card Mastercard de la maib, colegilor noștri, pe care îi găsești în incinta centrului comercial Shopping MallDova.

Mai multă informație despre promoție poți afla aici sau apelând Contact Center la 1313.

 

ALTE POSTĂRI