Primul card cu CASHBACK din Moldova
NOUTATI

Ca să ai bani oricând și oriunde, deschide o linie de credit prin aplicația maibank

Nu lăsa pe mâine, ce poți cumpăra azi. Maib îți oferă încă o posibilitate să te bucuri de viață aici și acum. Ca să ai mereu bani la îndemână și urgențele financiare să nu te ia prin surprindere, avem o veste superbă pentru tine. Acum îți poți deschide o linie continuă de credit direct pe cardul tău gama, doar cu telefonul, prin aplicația mobilă maibank.

Aplici online, primești banii pe card, faci cumpărături și folosești cashback-ul pentru a returna datoria. Și știi ce mai este minunat? După ce i-ai rambursat, banii sunt din nou disponibili pentru tine, pe toată durata creditului!

De acum încolo, poți avea mereu o sumă pe care să o folosești cum îți poftește inima sau îți dictează rațiunea. Transformă-ți cardul gama debit în unul de credit, direct din aplicația mobilă maibank, în doar câteva click-uri.

Ce înseamnă linia de credit pe cardul gama?

  • poate fi obținută oricând, din aplicația mobilă maibank
  • poți primi până la 50 000 de lei în maibank și până la 350 000 lei la sucursală
  • suma folosită poate fi rambursată și utilizată din nou pe toată perioada creditului
  • ai până la 2 luni perioadă de grație, cu 0% dobândă
  • te bucuri de până la 15% cashback la orice cumpărătură

Cardurile gama îți oferă posibilitatea să economisești o parte din cheltuieli sub formă de cashback. Inclusiv în cazul liniei de credit revolving, primești înapoi bani la fiecare cumpărătură, care sunt automat transferați pentru rambursarea datoriei la credit.

Încă nu ai un card maib gama? Alege-l pe cel care ți se potrivește direct prin aplicația mobilă maibank. Optează pentru un card digital sau poți solicita livrarea oriunde în țară.  

Ca să te bucuri pe deplin de mobile banking ușor de folosit, descarcă aplicația maibank în AppStore, GooglePlay sau Huawei AppGallery și încearcă beneficiile unui revolving.

Cu gama și maibank ai acum creditul solicitat și cashback-ul garantat pe un singur card!

ALTE POSTĂRI