Primul card cu CASHBACK din Moldova
NOUTATI

Maib junior și Mastercard au desemnat unul dintre cei doi mari câștigători ai promoției

Momentul mult așteptat a sosit! A fost desemnat unul dintre cei doi mari câștigători ai promoției ”Prinde ritmul verii cu maib junior”.

Adrian Chitoroaga este clientul maib care va primi un voucher de 20 000 de lei pentru organizarea unei petreceri cu prietenii la cel mai mare oraș acvatic din Moldova Vara Vara Aquacity. Extragerea a fost organizată la 12 august a.c. prin tragere la sorți cu ajutorul platformei random.org.

Felicitări, Adrian! Să ai parte de o sărbătoare cu multă voie bună și distracție la maxim la Vara Vara Aquacity!

Cine va fi al doilea mare câștigător? Aflăm împreună pe 13 septembrie. Până atunci maib junior și Mastercard mai au 8 certificate, în valoare de 1000 de lei, care urmează a fi oferite câștigătorilor, desemnați la fiecare două săptămâni.

Să câștigi un voucher e simplu și ușor. E necesar doar să achiți cumpărăturile cu cardul maib junior. Chiar și o singură plată de 50 de lei te înscrie automat la tombolă.

Încă nu ai maib junior? Vino acum la maib însoțit de un părinte și solicită cardul. În perioada promoției, 11 iulie - 11 septembrie 2022, vei primi pe loc un cadou - căști pentru telefon. Detalii aici.

Hai să petrecem vara cel mai tare. Cu maib junior e simplu și ușor să fii în trend!

ALTE POSTĂRI