Primul card cu CASHBACK din Moldova
NOUTATI

Bucură-te de călătorii privilegiate cu maib și Mastercard

Călătorește cu privilegii suplimentare, oferite de maib și Mastercard. Accesează acum programul Mastercard Airport Security Fast Track* și beneficiază de un coridor separat de trecere a controlului de securitate în aeroporturile europene**.

Ce înseamnă Mastercard Airport Security Fast Track:

  1. Trecere mai rapidă a controlului de securitate la aeroport.
  2. Timp maxim pentru relaxare, cumpărături sau restaurante.
  3. Ai posibilitatea de a rezerva trecerea controlului de securitate printr-un coridor separat de la Mastercard în câteva clickuri în aplicația digitală Mastercard Travel Experiences.

Pentru aceasta:

  • Înregistrează-te în aplicația Mastercard Travel Experiences sau pe https://travelexperiences.mastercard.com/
  • Accesează aplicația, selectează aeroportul, numărul de călători și perioada de timp dorită.
  • Obține un cod QR pentru trecerea controlului pe un coridor separat, disponibil în aplicație sau prin e-mail. Descarcă-l în portofelul tău electronic sau salvează-l în aplicație.
  • Merge în zona Fast Track și prezintă codul QR pentru a obține acces.

Oferta este disponibilă pentru deținătorii cardurilor premium Mastercard Platinum și Mastercard World Elite.

* Mastercard Airport Security Fast Track este disponibil în aeroporturile participante din Europa și Asia. Condițiile pentru diferite aeroporturi sunt diferite și urmează a fi precizate în aplicație sau pe site.

** Oferta e disponibilă în Europa și Asia, în special în: Spania, Marea Britanie, Franța, Italia, Germania, Belgia, Polonia, Letonia, Lituania, Estonia, Turcia, Cipru, China continentală, Tailanda, Malaezia, Vietnam. O listă mai specifică a aeroporturilor din aceste țări este prezentată aici. Lista țărilor și aeroporturilor poate fi modificată, consultă aplicația sau pagina web pentru a accesa lista actualizată.

ALTE POSTĂRI