Maib îţi prezintă cardul salarial gama start din colecţia de carduri gama
TOTUL DESPRE CARDURILE GAMA

Maib îţi prezintă cardul salarial gama start din colecţia de carduri gama

Maib îţi prezintă un nou produs bancar din noua colecţie – cardul gama start, emis în baza sistemului internaţional de plăţi Mastercard. gama start este un card salarial cu un program de loialitate şi cashback de la partenerii comerciali din Moldova. Acum tu alegi la care bancă să primeşti salariul!
 
Card salarial
 
Fiind un produs unic pe piaţa Moldovei, gama start îţi permite să alegi independent maib pentru a-ţi primi salariul. Pentru aceasta ai 3 metode:
  • angajatorul tău poate opta pentru un proiect salarial cu beneficii maxime pentru angajaţii săi şi să aleagă cardurile gama start de la maib;
  • poţi solicita angajatorului să-ţi vireze salariul pe cardul gama start, dacă proiectul salarial este la o altă bancă;
  • poţi să-ţi aduci gratuit, de sine stătător, salariul de pe un card emis de altă bancă din Moldova pe cardul tău gama start, utilizând aplicaţia mobilă maibank, platforma p2p.maib.md  sau prin bancomatul Cash IN al maib.
Clienţii noştri care au carduri salariale pot beneficia şi de oferte ca ”pentru ai noştri”, obţinând dobânzi mai avantajoase faţă de oferta standard la creditele de consum. Astfel, ”pentru ai noştri” dobândă anuală va constitui doar 2%. 
 
* Smart Pricing - stabilirea anumitor condiții, în urma îndeplinirii cărora, nu se percepe taxa de administrare lunară a cardului.
 
Condiții Smart Pricing:
 
Ai ZERO taxa lunară de administrare a cardului tău, dacă asiguri încasări lunare de minimum 3 000 lei şi achiți cu cardul în sumă de cel puţin 2 000 lei lunar: 
- încasările lunare pe card pot fi diverse: transfer P2P primit, virament din altă bancă sau din conturile altor clienți MAIB, depuneri cash la ATM/Terminale de plată. 
- achitări lunare sunt: plăţi în puncte comerciale, plăţi online, inclusiv prin App maibank sau Internet Banking (achitarea facturi și servicii). Nu se includ transferurile P2P, retragerile de numerar sau alte transferuri.
 
La calcularea Smart Pricing se iau în considerație doar tranzacțiile decontate financiar¹ în luna respectivă. 
¹ Decontare financiară - debitarea efectivă a mijloacelor bănești din contul de card in urma tranzacției de plata efectuate cu card.
Termenul de decontare al tranzacțiilor făcute cu card  este de maxim 30 de zile.
 

Program de loialitate

Achiţi cu gama start orice cumpărătură la partenerii maib care participă la programul de loialitate şi primeşti cashback valoros la fiecare cumpărătură. Lista de parteneri (magazine, prestatori de servicii) va fi pe placul tuturor. 

Card de debit/credit

Cardul gama start îţi dă acces la o linie de credit revolving care îţi permite să obţii mai multe resurse financiare. În dependenţă de salariu, poţi avea o linie de credit între 3 000 lei şi 350 000 lei. Iar atunci când achiţi cumpărăturile sau serviciile din contul liniei de credit, ai până la 60 de zile de graţie pentru banii utilizaţi. Asta înseamnă ZERO comision.  

Activităţile zilnice devin mai simple cu cardurile maib
 
Cardul gama start este creat special pentru tine şi e capabil să-ţi schimbe opinia despre valoarea unui card, depăşind cu mult aşteptările tale. E un start bun pentru a începe o relaţie cu maib. Cardul este ”cheia” către banca ta oriunde te-ai afla. 
Aplicaţia mobilă maibank îţi permite: 
  • să ştii câţi bani ai în regim online; 
  • să ai acces instant la informaţii, precum unde şi cât ai cheltuit;
  • să ai o analiză financiară, structurată pe categorii;
  • să fii mereu informat despre operaţiunile cu cardul sau contul de card prin intermediul notificărilor despre orice tranzacţie. 
  • să deschizi un depozit direct în aplicaţie, cu o dobândă mai avantajoasă;
  • să transferi şi să primeşti bani prin Cash-by Code şi Cash-in by Code la bancomat, fără prezenţa cardului;
  • să efectuezi transferuri imediate între conturile tale: cont curent, depozit, credit;
  • să achiţi serviciile comunale, telecomunicaţiile, taxele, amenzile etc;
  • să setezi opţiunea de ”plăţi programate pentru furnizorii de servicii” şi alte plăţi;
  • să efectuezi transferuri P2P de pe cardul tău către orice card;
  • să efectuezi transferuri T2C a remitenţilor primite din străinătate pe cardul personal;
  • să soliciţi bani sau să răspunzi la o cerere de bani prin transfer instant;
  • să ai acces la altă informaţie importantă.
Cardurile din colecţia gama sunt realizate într-un design memorabil, inspirat de muzică. Seria gama înglobează o întreagă orchestră, deoarece fiecare tip de card are propriul său sunet şi reprezintă un anumit instrument muzical. Astfel, gama start este un card ce întruchipează graţia unui nai, gama universal - rafinamentul unei vioare, iar gama premium – măreţia unui pian. 
 
Vino acum la maib, solicită cardul gama start şi convinge-te că asta e muzica ce-ţi place!
 
 

ALTE POSTĂRI