Primul card cu CASHBACK din Moldova
TOTUL DESPRE CARDURILE GAMA

Câștigătorii promoției maib și Mastercard s-au întors de la Paris

Atmosferă incendiară, meci fabulos și o experiență unică, de neuitat. De toate acestea s-au bucurat cei trei câștigători ai promoției maib și Mastercard și invitații lor care recent s-au întors de la Paris. Ei au asistat la finala UEFA Champions League, câștigată de către Real Madrid.

Clienții maib Alla Brega, Malvina Chircu și Alexandr Colesnic au mărturisit că s-au simțit privilegiați pentru că au luat parte la un asemenea eveniment de anvergură, așteptat de sute de mii de microbiști din toată lumea. 

“Am primit o plăcere de la această mică călătorie. Zborul, transferul spre hotel, orașul Paris și, desigur, finala UEFA Champions League au fost o experiență extraordinară! În hotel ne așteptau cadourile tematice, care au intensificat atmosfera unui weekend dedicat complet fotbalului”, a povestit Alexandr Colesnic.

Mai mult decât atât, ei au avut ocazia de a vizita una dintre cele mai romantice capitale și a locui câteva zile în inima acesteia.

“Totul a fost super! Am fost întâlniți operativ la aeroport și ghidați pe tot parcursul aflării la Paris. Hotelul a fost foarte fain, ținând cont de amplasarea lui, iar locurile pe stadion – nici nu se putea mai bine”, a vorbit emoționată Alla Brega.

“Călătoria a decurs perfect. A fost o experiență frumoasă cu multe amintiri plăcute. În aceste câteva zile am reușit să vedem Arca de Triumf, Muzeul Louvre, râul Sena și, desigur, Turnul Eiffel”, a adăugat Malvina Chircu.

Cei trei câștigători s-au întors din această experiență motivați să achite în continuare cu cardul Mastercard și să participe la noi promoții marca maib

Campania promoțională a fost organizată în perioada 14 februarie – 29 aprilie. Pentru a participa la promoție clienții maib au efectuat cumpărături de peste 400 de lei cu cardul Mastercard și s-au înregistrat pe pagina uefa.maib.md. În cadrul acesteia au fost desemnați 3 mari câștigători și 30 de câștigători, care au primit câte un certificat, în valoare de 1000 de lei, pentru cumpărături în magazinul Adidas.

Fii cu ochii pe noi, urmează alte promoții cu premii grandioase!

Încă nu ai un card Mastercard de la maib? Alege cel mai potrivit necesităților tale din paleta complexă de carduri: daily card pentru plăți zilnice, gama universal sau gama premium pentru shopping și călătorii cu până la 15% cashback, maib junior destinat copilului tău. Pentru un plus de confort și privilegii unice îți recomandăm cardurile Mastercard Premium și Mastercard World Elite.

Maib – simplu și ușor!

 

ALTE POSTĂRI