Primul card cu CASHBACK din Moldova
TOTUL DESPRE CARDURILE GAMA

48 de clienți maib au mers să susțină din tribune echipa favorită în meciul dintre Sheriff Tiraspol – Real Madrid

48 de clienți ai maib au câștigat o experiență unică la meciul de fotbal dintre Sheriff Tiraspol – Real Madrid, care s-a desfășurat pe 24 noiembrie la Tiraspol. Ei au primit câte 2 bilete la cel mai așteptat și spectaculos meci, intrând în promoția organizată de maib și Mastercard. Pentru a participa la extragerea biletelor prin random.org clienții trebuiau să efectueze plăți de minimum 300 de lei cu cardul Mastercard.

Inițial, în cadrul promoției erau doar 70 de bilete, însă am decis să răsplătim fidelitatea clienților maib și am oferit în plus 26 de bilete.

Cardul Mastercard de la maib îți poate aduce diferite premii valoroase în cadrul promoțiilor speciale. Continuă să efectuezi plăți cu cardul de cel puțin 300 de lei și ai șansa să câștigi un apartament în Chișinău.

Încă nu ai un card Mastercard de la maib? Deschide un card gama și profită de mai multe avantaje: cashback de până la 15%, servicii premium, cardul de debit se transformă ușor într-un card de credit etc. 

Cum să-l deschizi? Comandă cardul gama prin aplicația mobilă maibank, cu livrare la orice adresă dorită, cu excepția localităților din stânga Nistrului și mun. Bender sau vino la orice sucursală maib.

Vezi lista câștigătorilor aici:

ALTE POSTĂRI