Primul card cu CASHBACK din Moldova
TOTUL DESPRE CARDURILE GAMA

Promoţia maib şi Mastercard a oferit alte trei aspiratoare robot cadou

Alţi trei norocoşi - clienţi maib, Elena Bigza, Daniela Munteanu şi Ion Nemtanu, au câştigat câte un aspirator robot în cadrul promoţiei „Achită cu cardul Mastercard şi urcă la etajul tău! Câştigă un apartament în Chişinău”. Felicitări! Continuaţi să efectuaţi plăţi lunare cu un card Mastercard şi aveţi şansa să obţineţi premiul mare – un apartament în Chişinău.

Promoţia se desfăşoară până la sfârşitul anului, fiind acordate lunar câte 3 aspiratoare robot, iar la finele acesteia va fi desemnat marele câştigător. Condiţiile de participare sunt simple şi nu necesită efort din partea ta. Trebuie doar să efectuezi cu cardul tău Mastercard plăţi de peste 300 de lei şi eşti automat înscris în campanie.

Dacă încă nu ai un card Mastercard de la maib, îţi propunem să deschizi unul din colecţia gama şi să profiţi de mai multe avantaje:

  • cashback de până la 15%;
  • zero comisioane;
  • cardul de debit se transformă uşor în card de credit;
  • servicii premium etc.

Cum să-l deschizi? Comandă cardul prin aplicaţia mobilă maibank sau vino o singură dată la maib, pentru a depune cererea de emitere. După ce cardul e gata, o să ţi-l livrăm gratuit în orice localitate din ţară (excepţie localităţile din stânga Nistrului şi mun. Bender). Mai multe informaţii despre serviciul de livrare a cardurilor aici.

Pentru mai multe detalii despre promoţie accesează Extrasul programului sau apelează Contact Center la numărul 1313.

ALTE POSTĂRI