Primul card cu CASHBACK din Moldova
TOTUL DESPRE CARDURILE GAMA

Primeşte cardurile gama acasă în doar 2 click-uri

Siguranţa şi confortul clientului este primordială pentru noi. Comandă un card gama prin App maibank şi primeşte-l gratuit la domiciliu. Îl poţi obţine în 2 click-uri:
 
•       Click 1: comandă cardul gama prin App maibank
•       Click 2: indică adresa de livrare.
 

E gratuit
 
Pentru comoditatea ta, am prelungit termenul de livrare gratuită a cardurilor din colecţia gama, solicitate prin intermediul aplicaţiei mobile maibank. Astfel, poţi beneficia de serviciul livrare carduri fără a achita vreun leu:
 
•       dacă soliciţi până la 30 iunie 2021 gama start sau gama universal;
•       dacă soliciţi până la 31 decembrie 2021 gama premium.
 
Cardurile gama oferă mai multe gratuităţi deţinătorului, de care vei rămâne plăcut surprins.
 
Livrăm rapid cardul gama
 
E necesar doar să accesezi App maibank, să selectezi cardul gama dorit şi să indici adresa, la care vrei să-l primeşti. Îndată ce cardul de plastic e gata, Nova Poshta Moldova o să-l livreze în orice localitate din ţară. Pentru siguranţa banilor tăi din cont, cardul este transmis inactiv şi fără PIN-cod, pe care îl vei seta de sine stătător. În acest fel, nu mai trebuie să vii la bancă pentru a deschide şi a comanda cardul, deoarece totul este 100% digital.
 
Cardul de loialitate preferat
 
Comandă acum cardul gama prin maibank şi profită de mai multe avantajele, cu care vine la pachet: cashback de până la 15%, zero comisioane, cardul de debit se transformă uşor în card de credit, servicii premium etc.
  
Nu ai încă un card bancar de la maib?
 
Te aşteptăm la bancă să depui cererea de emitere a primului tău card maib. După primirea cardului, instalează în telefon App maibank, care îţi va deschide drumul către bankingul mobil. Ca să reduci timpul petrecut la bancă, te rugăm să îţi programezi online vizita prin intermediul aplicaţiei Earlyone, pe care o poţi descărca din Play Store sau App Store
 
Pentru informaţii suplimentare apelează Contact Center la numărul scurt 1313.
 
 

ALTE POSTĂRI