Primul card cu CASHBACK din Moldova
TOTUL DESPRE CARDURILE GAMA

Plățile cu cardul Mastercard de la maib te pot duce la finala UEFA Champions League de la Paris

Cardul Mastercard de la maib îți oferă șansa de a asista direct din tribune la cel mai așteptat meci de fotbal – UEFA Champions League Final, care va avea loc pe 28 mai la Paris, Franța.

Promoția este organizată în perioada 14.02.200-29.04.2022 și tu poți fi printre cei 3 mari câștigători care vor primi bilete la meci pentru 2 persoane. Pentru a participa în promoție e necesar să efectuezi cel puțin o plată de peste 400 de lei cu cardul Mastercard de la maib și neapărat să te înregistrezi pe site-ul uefa.maib.md.

Fiecare câștigător va primi nu doar 2 bilete la finala campionatului, dar va mai beneficia gratuit de bilete avia tur-retur, transfer de la aeroport și înapoi, 2 nopți de cazare (cameră dublă), transport în ziua meciului și premii speciale de la UEFA Champions League.

Și asta nu e tot! 30 de clienți maib, care vor efectua plăți cu cardul Mastercard, vor beneficia de certificate de 1000 de lei fiecare pentru cumpărături în magazinul adidas. O dată la 2 săptămâni va fi organizată extragerea câștigătorilor și se vor oferi câte 6 certificate – cadou. Marea extragere a celor 3 clienți maib, va avea loc pe 02 mai.

Achită cu cardul Mastercard de la maib, înregistrează-te pe uefa.maib.md și mărește-ți șansele de câștig.

Încă nu ai un card Mastercard de la maib? Îți propunem să deschizi cardul gama și să profiți de mai multe avantaje: cashback de până la 15%, servicii premium, cardul de debit se transformă ușor într-un card de credit etc. 

Cum să-l deschizi? Comandă cardul gama prin aplicația mobilă maibank, cu livrare la domiciliu sau vino la orice sucursală maib.

Pentru mai multe detalii accesează Programul campaniei sau apelează Contact Center la 1313.

 

ALTE POSTĂRI