Primul card cu CASHBACK din Moldova
TOTUL DESPRE CARDURILE GAMA

Marele câștigător al promoției „Achită smart, câștigă eco” a primit cheile de la noul său automobil full electric Renault Megane E-Tech

Fericit, emoționat și fără grai. Așa s-a simțit Oleg Nagornîi, norocosul câștigător a promoției ”Achită smart, câștigă eco”, organizată de maib și Mastercard timp de trei luni. Clientul care a câștigat automobilul full electric Renault Megane E-Tech a fost desemnat în direct la Jurnal TV pe 20 ianuarie.

Oleg este client maib de 2 ani și utilizează cardul Mastercard pentru a achita cumpărăturile.

”Am fost foarte fericit când am fost telefonat, nu îmi venea să cred. Cel mai mult de acest câștig s-a bucurat soția, pentru că va fi mașina ei. Va fi cadou pentru al doilea copil născut”, a povestit marele câștigător.

El a mulțumit echipei maib pentru munca depusă de zi cu zi:

”Vreau să mulțumesc echipei maib și Mastercard pentru acest cadou valoros, vă doresc succes, prosperitate, cât mai mulți clienți fideli care vor face plăți cu cardul, participând la așa campanii frumoase. Vă mulțumesc! Sunteți cei mai buni în sistemul bancar din Republica Moldova”.

Promoția ”Achită smart, câștigă eco” s-a desfășurat în perioada 01 octombrie -  31 decembrie 2022. În cadrul celor 4 extrageri au fost desemnați 15 câștigători ai bicicletelor electrice și marele câștigător care a primit cheile de la automobilul full electric Renault Megane E-Tech.

Mulțumim tuturor clienților care au efectuat plăți cu cardurile Mastercard. Vă îndemnăm în continuare să utilizați cardurile maib pentru achitări oricând și oriunde. Împreună vom cuceri economia cashless, creând experiențe plăcute și de neuitat.

Maib – simplu și ușor!

 

ALTE POSTĂRI