Primul card cu CASHBACK din Moldova
TOTUL DESPRE CARDURILE GAMA

Cardurile gama aduc dragoste, oferind cashback majorat!

Maib revine cu promoția irezistibilă, care te-a încântat anul trecut, și oferă din nou cashback majorat pentru plățile cu cardul gama. Celebrăm iubirea și transformăm cardul gama într-un adevărat Cupidon, care te va ajuta să faci o surpriză plăcută persoanei dragi. În plus, achitând cu gama, vei primi o parte din banii cheltuiți înapoi pe cardul tău. 

De această dată, în promoție participă partenerii noștri darnici din 5 domenii de activitate: frumusețe, flori, restaurante, cadouri pentru doamne și cadouri pentru bărbați.

Saloanele de frumusețe Renaștere, Impuls și Cristis te recompensează cu câte 10% din valoarea cumpărăturilor, iar Vivi Spa și Holy Land îți oferă 8% cashback.

În florăriile Uniflora, Betty Flora și Buketik.md se regăsesc flori cu o varietate de culori și nuanțe, care vor încânta privirea oricui și cu un cashback de 8%, 10% și respectiv 15% O varietate de ciocolate găsești la Leonidas cu 5% cashback, iar de la Cadourionline.md te bucuri de 7% cashback. La orice plată cu cardul gama vei beneficia de 8%, 10% și, respectiv, 15% cashback.

Creează noi amintiri împreună cu cei dragi. Restaurantele Mussels îți oferă 7%, Mangal 8%, Mus Gastronomic 15% iar Mezzo și Mojo câte 10% cashback. Desigur, pentru aceasta e nevoie să achiți cu un card gama.

Ești în căutarea cadoului perfect pentru femeia iubită? Magazinul de bijuterii Carat poate fi o alegere reușită cu 8% cashback. Produse cosmetice profesionale pentru îngrijirea părului îți sunt oferite de magazinul Loial, iar la orice achitare cu cardul gama primești 5% cashback, la fel și la Babby Liss. 10% cashback oferă Beatrice Lingerie, Sekana și Felicia Optic Center

Linia vestimentară Sandro Livv, Max Fashion și Cronograf oferă câte 10% cashback din suma cumpărăturilor destinate bărbaților iubiți. În cazul în care optezi pentru o geantă sau accesorii din piele, cei de la Vitalie Burlacu te așteaptă cu drag, oferind 5% cashback. Magazinul Makita oferă 6% cashback.

Promoția gama se desfășoară în perioada 7 februarie – 15 martie, astfel încât vei avea suficient timp să te pregătești și pentru cea mai frumoasă și blândă sărbătoare a anului – Ziua internațională a femeii. 

Spor la cumpărături împreună cu cardul gama!

Fii cu ochii pe pagina web www.gama.maib.md și pe pagina de Facebook, află primul despre partenerii gama care se vor alătura promoției noastre.

Categoria

Parteneri

Cashback de bază

Cashback majorat

Flori și mici atenții

Buketik.md

3%

15%

BettyFlora

2%

10%

Uniflora

3%

8%

Cadourionline.md

3%

7%

Leonidas

3%

5%

Frumusețe și SPA

Impuls

5%

10%

Renaștere

5%

10%

Cristis

10%

10%

Vivi Spa

3%

8%

Holy Land

 

8%

Restaurante

Mus gastronomic

15%

15%

Mojo

5%

10%

Mezzo

10%

10%

Mangal

5%

8%

Mussels

2%

7%

Cadouri la feminin

Felicia Optic Center

10%

10%

Sekana/Katea Gri

 

10%

Beatrice Lingerie

5%

10%

Carat

7%

8%

Babby Liss

 

5%

Loial

3%

5%

Cadouri la masculin

Cronograf

3%

10%

MAX FASHION

5%

10%

Sandro livv

7%

10%

Makita

3%

6%

Vitalie Burlacu

3%

5%

 

ALTE POSTĂRI