Primul card cu CASHBACK din Moldova
TOTUL DESPRE CARDURILE GAMA

Felicităm alți trei câștigători ai promoției maib și Mastercard

391 vizualizări

Alți trei clienți ai maib au devenit câștigători ai promoției „Achită cu cardul Mastercard și urcă la etajul tău. Câștigă un apartament în Chișinău”. În urma extragerii, Natalia Plăcintă, Marin Vozian și Alexandr Belii au primit câte un aspirator robot cadou.

Ne bucurăm pentru ei și le mulțumim că sunt clienți fideli ai maib! În plus, au șansa să câștige și marele premiu al promoției noastre – un apartament în Chișinău, dacă în continuare vor plăti cumpărăturile cu orice card Mastercad de la maib

Marea extragere va fi organizată la sfârșitul anului curent, iar până atunci, lunar, împărțim câte 3 aspiratoare robot. Câștigătorii sunt desemnați prin tragere la sorți. Pentru a participa în promoție, e necesar să faci lunar cel puțin o plată cu Mastercard de peste 300 de lei în magazine sau online.

Dacă încă nu ai un card Mastercard de la maib, îţi propunem să deschizi gama şi să profiţi de mai multe avantaje:

  • cashback de până la 15%;
  • zero comisioane;
  • cardul de debit se transformă uşor în card de credit;
  • servicii premium etc.

Cum să-l deschizi? Comandă cardul prin aplicaţia mobilă maibank sau vino o singură dată la bancă, pentru a depune cererea de emitere. După ce cardul e gata, o să ţi-l livrăm gratuit în orice localitate din ţară (excepţie localităţile din stânga Nistrului şi mun. Bender). Mai multe informaţii despre serviciul de livrare a cardurilor aici.

Pentru mai multe detalii despre promoţie accesează Extrasul programului sau apelează Contact Center la numărul 1313.

ALTE POSTĂRI