Primul card cu CASHBACK din Moldova
TOTUL DESPRE CARDURILE GAMA

Călătorii privilegiate cu iTaxi şi reduceri de până la 15% la vinăriile din Moldova, oferite de Mastercard

Vizitează, până pe 31 decembrie a.c., faimoasele vinării din Moldova, obţinând 50% reducere pentru călătoria cu iTaxi la achitarea cu orice card Premium Mastercard de la maib. În plus, te bucuri de diferite cadouri şi reduceri de până la 15% la plata produselor şi serviciilor la vinării cu un card Premium Mastercard.

Pentru a beneficia de ofertă este necesar:

  • să deţii un card Premium Mastercard de la maib (Mastercard World Elite, Mastercard Platinum, maib gama); 
  • să ai instalată în smartphone aplicaţia mobilă iTaxi sau să o instalezi în perioada promoţiei. Aplicaţia poate fi descărcată din App Store sau Google Play;
  • să adaugi cardul Premium Mastercard în aplicaţia iTaxi ca metodă de plată;
  • să comanzi o călătorie cu maşina de orice clasă spre / de la o vinărie din ţară care participă la promoţie* şi să alegi metoda de plată cu cardul Premium Mastercard de la maib

Costul călătoriei este calculat automat cu o reducere de 50%. Oferta este valabilă pe teritoriul mun. Chişinău şi or. Ialoveni, iar deţinătorul cardului Premium Mastercard poate beneficia de 2 călătorii gratuite pe lună, pe întreaga perioadă a promoţiei.

Pentru mai multe detalii, accesează Regulamentul Oficial al campaniei sau paginile web mastercard.md şi itaxi.md.

*Vinăriile participante la promoţie: 

„Castel Mimi”- or. Anenii Noi, s. Bulboaca, str. Dacia 1

Reducere de 10% la achitarea cu cardul Mastercard World Elite şi de 7% la achitarea cu cardul Mastercard Platinum şi maib gama la toate serviciile oferite la Castelul Mimi.

„Asconi”- or. Ialoveni, s. Puhoi, str. Ştefan cel Mare 1

10% reducere la achitarea cu orice card Mastercard Premium (Platinum, World Elite sau maib gama) pentru servicii la alegere: restaurant, hotel, zona VIP a piscinei sau la degustarea de 3 vinuri primiţi majorare gratuită a categoriei până la 5 vinuri.

„Vinăria Poiana”- or Ialoveni, s. Ulmu

Cadou la alegere la achitarea cu orice card Mastercard Premium (Platinum, World Elite sau maib gama): sticlă de vin, excursie, desert sau un fel de mâncare servit personal de bucătarul-şef.

„Vinăria ATU”- or. Chişinău, bld. Dacia 58

Reducere de 10% la pachetele de degustare şi o sticlă de vin – cadou la achitarea cu orice card Mastercard Premium (Platinum, World Elite sau maib gama).

„Chateau Vartely”- or. Orhei, str. Eliberării 170/B

Reducere de 15% la achitarea cu cardul Mastercard World Elite şi 12% la achitarea cu cardul Mastercard Platinum şi maib gama pentru serviciile hoteliere, restaurant, magazin de vinuri, degustări excursii. 

„Mileştii-Mici”- or. Ialoveni, comuna Mileştii Mici

Reducere de 12% la achitarea cu cardul Mastercard World Elite şi  10% la achitarea cu cardul Mastercard Platinum şi maib gama pentru excursiile “Tezaur”, Boieresc” şi “Haiducesc”.

ALTE POSTĂRI