Primul card cu CASHBACK din Moldova
NOUTATI

Maib gama aniversează doi ani și peste 100 000 de clienți

Maib gama aniversează doi ani de succes. Fiind lansate în decembrie 2020 de maib în parteneriat cu Mastercard, cardurile gama universal și gama premium au cucerit rapid piața și clienții.

Peste 100 000 de clienți au apreciat beneficiile unice și profitabile ale cardurilor gama: până la 15% cashback pentru cumpărături în Moldova, cashback fără hotare, acces nelimitat și gratuit în sălile LoungeKey și Mastercard Lounge din aeroporturile internaționale, asigurări de călătorie premium, posibilitatea de a transformă ușor cardul într-unul de credit. 

În acești doi ani maib gama a atins doar realizări frumoase:

  •         peste 100 000 clienți fericiți;
  •         peste 1000 de parteneri darnici care oferă până la 15% cashback;
  •         circa 15 milioane de lei cashback - bani returnaţi direct în conturile clienţilor pentru plățile la partenerii maib.

Această aniversare este încă un prilej de a exprima recunoștință clienților pentru fidelitate, încredere și contribuție în transformarea cardurilor maib gama într-un produs cu adevărat util, avantajos și de neînlocuit în portmoneul fiecăruia.

Dragi clienți, vă mulțumim că faceți parte din familia maib gama. Întotdeauna e mai simplu și ușor să creștem și să progresăm împreună.

La mulți ani, maib gama!

 

ALTE POSTĂRI