Primul card cu CASHBACK din Moldova
TOTUL DESPRE CARDURILE GAMA

Câștigătorul apartamentului și-a primit cheile de la noua sa locuință

Marele câștigător al campaniei „Achită cu cardul și urcă la etajul tău. Câștigă un apartament în Chișinău!” și-a primit cheile de la noua sa locuință, oferită de maib și Mastercard

Corneliu Madan, fericitul câștigător al campaniei, se bucură din plin de acest cadou grandios, un apartament în orașul Chișinău. Achitările cu cardul Mastercard de la maib au fost cu noroc, iar acum clientul băncii împreună cu familia fac planuri privind noua lor casă.

Promoția „Achită cu cardul și urcă la etajul tău. Câștigă un apartament în Chișinău!” s-a desfășurat în perioada 01 iulie -  31 decembrie 2021, scopul acesteia fiind încurajarea achitărilor cu cardul.

Fii și tu printre utilizatorii activi ai cardului gama sau orice card Mastercard de la maib, căci promoțiile surprinzătoare cu premii senzaționale vor continua.  

Dacă încă nu ai un card Mastercard de la maib, îți propunem să deschizi un card gama și să profiți de mai multe avantaje care vin la pachet: cashback de până la 15%, zero comisioane, cardul de debit se transformă uşor în card de credit, servicii premium etc. E simplu și ușor – poți solicita cardul direct în aplicația maibank sau vizitând una dintre sucursalele maib.

Vezi aici cum Corneliu a intrat în posesia marelui premiu – un apartament în Chișinău. 

ALTE POSTĂRI