Street Food Festival a fost organizat în premieră la Bălți cu susținerea maib și Mastercard
TOTUL DESPRE CARDURILE GAMA

Street Food Festival a fost organizat în premieră la Bălți cu susținerea maib și Mastercard

Locuitorii municipiului Bălți au avut parte de o adevărată demonstrație culinară la Street Food Festival, organizat pe 25 și 26 iunie. Evenimentul, parteneri generali ai căruia au fost maib și Mastercard, a îmbinat armonios conceptul de “mâncare de stradă” cu atmosfera show-urilor live.

În stradă a fost adusă adevărata artă gastronomică, astfel încât vizitatorii au avut ocazia să savureze din deliciile culinare preparate de diverși producători locali. Pentru participanți au fost amenajate spații dedicate activităților de relaxare și distracție, fiind asigurate o explozie de gusturi, arome și ritmuri vibrante.

Doritorii au asistat la o demonstrație culinară susținută de bucătarul-șef de excepție Petru Chicu.

Aliona Stratan, Prim-vicepreședintă maib:

„Suntem încântați să extindem festivalul Street Food în republică, în acest an pentru prima dată desfășurând acest eveniment și în Bălți. Ne-am bucurat să creăm experiențe de nivelul următor clienților noștri, să aducem sărbătoare într-un weekend extraordinar și să prezentăm oportunitățile de a face banking comod, modern oriunde s-ar afla fiecare client. Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Mastercard, împreună cu care promovăm achitările cashless într-un mod simplu, ușor și comod”. 

Pofticioșii care au gustat din bunătățile pregătite în aer liber au avut posibilitatea să achite cu cardurile bancare, telefonul sau alt gadget cu funcția de plată contactless. Cei care au ales să plătească cu cardurile Mastercard de la maib au participat la tombolă cu premii pentru bucătărie sau utile în călătorii.

Mai mult ca atât, direct la festival oricărui doritor i s-a oferit gratuit și instant un card maib gama care asigură deținătorului cashback pentru fiecare cumpărătură.

Irina Untila, Directorul Oficiului Mastercard în Moldova:

„Festivalul Street Food este locul în care oamenii vin pentru mâncare delicioasă, muzica preferată, momente și experiențe speciale, iar Bălți a fost o gazdă foarte primitoare pentru un eveniment atât de incredibil. La rândul nostru, Mastercard, împreună cu maib, am asigurat ca nimic să nu împiedice oaspeții de la odihnă, cum ar fi căutarea de numerar. Astfel, la festival era posibilă achitarea cumpărăturilor cu cardul la toate punctele de vânzare - ușor, rapid și în siguranță. În plus, oaspeții puteau deschide direct la festival un card Mastercard maib cu cashback pentru fiecare cumpărătură și multe alte beneficii. În tot ceea ce facem, ne străduim să oferim clienților noștri confort și inovație.”.

Cei pasionați de mâncare bună și muzică live au avut parte de două zile incendiare. Fiecare zi de festival a reunit unii dintre cei mai îndrăgiți artiști: Marej, Nemax, Olia Tira, Adriana Ochișanu, Satoshi, Serghei și Irina Kovalsky - Formația „Lume” și Lia Taburcean.

Precizăm că pe 8, 9 și 10 iulie Street Food & Wine Festival se va desfășura în Chișinău, pe strada pietonală Eugen Doga, iar intrarea va fi liberă.

Cu maib e simplu și ușor!

ALTE POSTĂRI