Primul card cu CASHBACK din Moldova
TOTUL DESPRE CARDURILE GAMA

Pe 14 ianuarie va fi desemnat câștigătorul apartamentului în Chișinău!

Au rămas zile numărate până la marea extragere a câștigătorului apartamentului în Chișinău, organizată în cadrul promoției maib și Mastercard „Achită cu cardul Mastercard și urcă la etajul tău. Câștigă un apartament în Chișinău”.

Extragerea va fi organizată vineri, 14 ianuarie, în direct în cadrul emisiunii ”Roata norocului” de la Prime TV, începând cu orele 19:00. Fii pe fază și cu telefonul alături de tine! Câștigătorul marelui premiu va fi contactat o singură dată. În cazul în care nu va răspunde apelului telefonic, atunci va fi contactată următoarea persoană din lista de rezervă, deținătoare a unui card Mastercard de la maib. Într-un final, câștigător va fi desemnată persoana care va răspunde la apelul telefonic.

Apartamentul din noul complex rezidențial Dansicons are o suprafață de 61,1 m.p. și este amplasat în sectorul Botanica, pe strada Decebal 99.

În cadrul promoției ”Achită cu cardul Mastercard și urcă la etajul tău. Câștigă un apartament în Chișinău”, organizată în perioada 1 iunie – 31 decembrie 2021, au mai fost acordate 18 aspiratoare robot. Pentru a participa în promoție, clienții maib au efectuat lunar cel puțin o plată cu un card Mastercard, în valoare de minimum 300 de lei.

Regulamentul campaniei promoționale și condițiile de participare pot fi consultate aici.

ALTE POSTĂRI