Primul card cu CASHBACK din Moldova
TOTUL DESPRE CARDURILE GAMA

Ofertele partenerilor sunt acum în aplicația maibank

Cele mai bune oferte nu mai trebuie vânate! Acum, tot ce trebuie să faci este să îți deschizi telefonul și să descoperi cele mai faine beneficii și promoții ale partenerilor maib gama – adunate într-un singur loc, direct în aplicația maibank

Suntem încântați să îți prezentăm o nouă funcționalitate, care adaugă un plus de valoare experienței tale bancare. Accesează direct ofertele partenerilor și promoțiile active, inclusiv oportunitățile de cashback majorat, fără a părăsi aplicația. Este modul nostru de a-ți face viața mai ușoară și mai plină de avantaje.

Cum să le găsești? 

Deschide maibank, alege butonul Life din meniul de jos al aplicației și descoperă acolo bannerul care te va duce pe pagina cu ofertele partenerilor disponibile pentru tine. 

Ce îți oferă această nouă funcționalitate?

  • Confort: Poți să explorezi comod și ușor, direct din telefon, toate promoțiile și ofertele de care poți profita.
  • Economii: Beneficiază de cashback majorat și alte privilegii care îți permit să economisești mai mult la achizițiile tale.
  • Planificare eficientă: Folosește informațiile disponibile pentru a planifica mai bine cumpărăturile și a maximiza avantajele oferite. 

Indiferent dacă ai card gama universal sau premium, în aplicația maibank găsești acum toate oportunitățile de care poți profita, inclusiv partenerii care îți oferă cashback majorat.

Încă nu ai descoperit toate avantajele cardurilor gama de la maib? Alege-l pe cel care ți se potrivește și beneficiază de ofertele și privilegiile oferite de partenerii noștri. 

Tu conduci. maib 

ALTE POSTĂRI