Nou de la maib: Deschide un card nou direct în telefon
TOTUL DESPRE CARDURILE GAMA

Nou de la maib: Deschide un card nou direct în telefon

Maib vine cu o nouă inovaţie pe piaţa bancară din ţară: deschiderea unui card din aplicaţia mobilă. Astfel, este completată lista de servicii bancare unicate, prestate la distanţă: deschiderea conturilor curente si deschiderea depozitelor direct în telefon.

Începând cu 18 noiembrie 2020, clienţii maib au posibilitatea de a depune cererea şi semna contractul de emitere a cardurilor sistemelor internaţionale de plăţi Visa, Mastercard si AMEX direct din aplicaţia maibank.

La prima etapă serviciul prevede primirea cardului în sucursala băncii selectată în aplicaţie. Serviciul poate fi utilizat pentru deschiderea unui card nou.

Pentru a deschide un card maib, trebuie doar să instalezi aplicaţia maibank în telefonul tău şi să urmezi următorii paşii:
 
  1. Accesează butonul ”Deschide un card nou” din secţiunea Carduri pe pagina principală a aplicaţiei;
  2. Alege cardul care ţi se potriveşte mai bine;
  3. Semnează electronic cererea şi contractul.
  4. Alege cea mai  apropiată şi comodă pentru tine sucursală maib, unde vei ridica cardul.
  5. Vei fi contactat şi invitat în sucursală, atunci când noul tău card va fi gata de eliberare.
Atât de simplu! Cu doar câteva click-uri în aplicaţia maibank şi o vizită scurtă la sucursala băncii, poţi obţine orice card de debit, de la Classic la Platinum.        
Încă nu ai instalat maibank în telefonul tău? Nu ezita!

Aplicaţia maibank este disponibilă pentru Android şi iOS şi poate fi descărcată din Play Store, Apple Store şi Huawei AppGallery. Vezi tutorialul video şi convinge-te cât de uşor e să instalezi şi să utilizezi aplicaţia în telefon, beneficiind de toate posibilităţile disponibile.
 
 

ALTE POSTĂRI