Primul card cu CASHBACK din Moldova
TOTUL DESPRE CARDURILE GAMA

Maib și Mastercard au desemnat trei câștigători care vor merge la Paris pentru finala UEFA Champions League

Maib și Mastercard au desemnat trei mari câștigători ai promoției dedicate UEFA Champions League, finala căruia va avea loc pe 28 mai la Paris, Franța.

Alla Brega, Malvina Chircu și Alexandr Colesnici sunt clienții care au efectuat cumpărături în valoare de peste 400 de lei cu cardul Mastercard, s-au înregistrat în promoție și au câștigat bilete la meci pentru două persoane. Vizita lor în capitala Franței este bine pusă la punct, fiind create condiții confortabile pentru călătorie. Astfel, câștigătorii vor beneficia gratuit de bilete avia tur-retur, transfer de la aeroport și înapoi, două nopți de cazare, transport în ziua meciului și premii speciale de la UEFA Champions League.

Alți 30 de clienți – deținători ai cardurilor Mastercard au primit câte un certificat în valoare de 1000 de lei pentru cumpărături la adidas.

Promoția a fost organizată în perioada 14 februarie – 29 aprilie.

Fii cu ochii pe noi, urmează și alte promoții cu premii grandioase!

Nu ai un card Mastercard de la maib, însă dorești să-l ai în portofel? Comandă cardul gama prin aplicația maibank sau la orice sucursală și profită de toate avantajele oferite: cashback de până la 15%, servicii premium, cardul de debit se transformă ușor într-un card de credit etc. 

Maib – simplu și ușor!

ALTE POSTĂRI