Totul e simplu și rapid. Pentru comoditatea ta, noi ți-l livrăm gratuit la adresa indicată din orice localitate a Republicii Moldova*. Iar pentru serviciul de livrare nu vei plăti niciun leu, dacă vei solicita un card până la finele anului 2022.
TOTUL DESPRE CARDURILE GAMA

În doar 2 click-uri în maibank primești cardul gama, oriunde te-ai afla în Republica Moldova

Confortul și experiența ta în banking este primordială pentru noi. De aceea îți oferim posibilitatea de a deschide un card maib gama direct prin aplicația maibank, în doar 2 click-uri:

Click 1: alege cardul maib gama potrivit și comandă-l prin aplicația maibank

Click 2: indică adresa de livrare.Totul e simplu și rapid. Pentru comoditatea ta, noi ți-l livrăm gratuit la adresa indicată din orice localitate a Republicii Moldova*. Iar pentru serviciul de livrare nu vei plăti niciun leu, dacă vei solicita un card până la finele anului 2022.

Îndată ce cardul de plastic e gata, Nova Poshta Moldova o să-l livreze la adresa ta. Pentru siguranța banilor din cont, cardul este transmis inactiv și fără PIN-cod, pe care îl vei seta de sine stătător. În acest fel, nu mai trebuie să vii la bancă pentru a deschide și a comanda cardul, deoarece totul este 100% digital.

Comandă acum orice card maib gama prin maibank și profită de mai multe avantajele, cu care vine la pachet:

  • cashback de până la 15%
  • cardul de debit se transformă ușor într-unul de credit cu o limită de până la 350 000 de lei
  • tu decizi dacă cardul tău va fi gratuit -  în cazul plăților lunare de 3000 de lei pentru gama universal și 7000 de lei pentru gama premium comisionul de deservire va fi 0 lei (Smart Pricing)
  • servicii premium, acces gratuit și nelimitat în zonele Lounge din lume, asigurare de sănătate și a bagajelor etc.
  • cashback fără hotare.

Maib – simplu și ușor!

*Cu excepție localitățile din stânga Nistrului și mun. Bender

Aplică acum

ALTE POSTĂRI