Primul card cu CASHBACK din Moldova
TOTUL DESPRE CARDURILE GAMA

gama universal de la maib: ce conţine un card ideal pentru cumpărături?

6208 vizualizări
Îţi prezentăm cardul gama universal din colecţia nouă de carduri de loialitate gama - primele carduri bancare din Moldova cu cashback garantat pentru fiecare cumpărătură. Beneficiezi de o ofertă specială de lansare, de o linie de credit pentru orice nevoie, dar şi de cele mai noi tehnologii informaţionale.
Solicită azi cardul şi deja mâine vei beneficia de toate avantajele pe care le oferă gama universal.
 
Program de loialitate

Pentru a amplifica plăcerea de a face shopping, gama universal îţi aduce cashback garantat din partea maib pentru orice cumpărătură achitată cu cardul în valoare mai mare de 100 lei.
Mai mult ca atât, dacă achiţi cu gama universal orice cumpărătură sau serviciu la partenerii maib care participă la programul de loialitate, mai primeşti suplimentar cashback valoros. Lista partenerilor (magazinelor şi prestatorilor de servicii) care vor participa în proiect va fi pe placul tuturor, iar numărul lor va creşte în fiecare zi.
 
Avantaje:
  • până la 15% cashback sau chiar mai mult, oferit de comercianții parteneri ai maib din Moldova;
  • transfer gratuit a banilor de pe cardurile proprii emise de alte bănci;
  • cardul de debit se transformă uşor în card de credit;
  • Smart Pricing*;
  • achitările în străinătate sunt răsplătite cu cashback de la partenerii internaționali Mastercard.

* Smart Pricing - stabilirea anumitor condiții, în urma îndeplinirii cărora, nu se percepe taxa de administrare lunară a cardului.

Condiții Smart Pricing:
Ai ZERO taxa lunară de administrare a cardului tău, dacă achiți cu cardul în sumă de cel puţin 3 000 MDL/145 EUR/ 170 USD lunar/cont: 
- achitări lunare sunt: plăţi în puncte comerciale, plăţi online, inclusiv prin App maibank sau Internet Banking (achitarea facturi și servicii). Nu se includ transferurile P2P, retragerile de numerar sau alte transferuri.
La calcularea Smart Pricing se iau în considerație doar tranzacțiile decontate financiar¹ în luna respectivă. 
¹ Decontare financiară - debitarea efectivă a mijloacelor bănești din contul de card in urma tranzacției de plata efectuate cu card.
Termenul de decontare al tranzacțiilor făcute cu card  este de maxim 30 de zile.

Card de debit / credit

gama universal este o combinaţie armonioasă între cardul de debit şi cel de credit. Astfel, în ziua în care s-au epuizat finanţele proprii, ai posibilitatea să continui să-ţi trăieşti viaţa în propriul tău ritm din contul mijloacelor financiare din linia de credit.
Linia de credit se deschide pe o perioadă de 5 ani, cu prelungire automată, iar suma depinde de salariul tău şi poate varia între 5 mii lei şi 350 mii lei.
În plus, ai o perioadă de graţie de până la 60 de zile. Respectiv, ai timp suficient pentru a rambursa banii fără efort financiar suplimentar.
Şi asta nu e tot! Din cashback-ul primit din cumpărături, poţi rambursa creditul. E plăcut, aşa-i?
 
Simplifică-ţi viaţa cu cardul gama universal de la maib

gam universal este cardul care include tot ce ai nevoie şi chiar mai mult! Este nu doar un instrument sigur de plată, dar îţi deschide accesul către o bancă întreagă. Tot de ce ai nevoie este cardul gama universal şi aplicaţia mobilă maibank instalată pe telefonul tău mobil.
Cu App maibank poţi controla finanţele tale, prin simpla utilizare a telefonului mobil conectat la internet. maibank îţi permite:
  • să ştii câţi bani ai în regim online;
  • să fii mereu informat despre operaţiunile cu cardul sau contul de card;
  • să deschizi un depozit direct în aplicaţie, cu o dobândă mai avantajoasă;
  • să efectuezi transferuri T2C a remitenţilor primite din străinătate pe cardul personal;
  • să soliciţi bani sau să răspunzi la o cerere de bani prin transfer instant. 
Dacă deja eşti client al maib, poţi evita drumul la bancă pentru a-ţi deschide cardul gama universal. Depui cererea şi semnezi contractul prin aceeaşi aplicaţie App maibank, iar la bancă vii doar pentru ca să-ţi ridici cardul mult dorit.

Solicită cardul gama universal şi convinge-te că asta-i muzica ce-ţi place!

ALTE POSTĂRI