gama premium de la maib – un card ideal de loialitate
TOTUL DESPRE CARDURILE GAMA

gama premium de la maib – un card ideal de loialitate

4037 vizualizări

Îţi prezentăm cardul gama premium din colecţia nouă de carduri de loialitate gama - primele carduri bancare din Moldova cu cashback garantat pentru fiecare cumpărătură.

Fiind un Mastercard Platinum, gama premium îţi deschide porţile unei lumi de servicii bancare de cea mai înaltă calitate. Cardul îţi oferă o gamă largă de beneficii şi privilegii, adaptate inteligent cerinţelor şi stilului tău de viaţă.

Profită de extra avantaje

Ne dorim să fim întotdeauna la înălţimea aşteptărilor tale. Iată de ce am creat pentru tine gama premium, care îmbină avantajele unui card de debit şi a celui de credit.

Îţi stă la dispoziţie o linie de credit în lei care poate fi deschisă în orice moment, la dorinţă, pe o perioadă de 5 ani, cu prelungire automată. Iar folosind banii din linia de credit, vei avea parte de cea mai generoasă perioadă de graţie, de până la 60 de zile. În acest timp, nu vei plăti dobânda pentru cumpărăturile efectuate.

Poţi plăti cu cardul tău gama premium şi vei primi un cashback garantat de bancă, în mărime de 0.5% la toate cumpărăturile făcute în ţară şi în străinătate, inclusiv online.

Mai mult ca atât, vei beneficia de un cashback generos din partea partenerilor maib (magazine şi furnizori de servicii) care participă la programul de loialitate.

Cardul tău gama premium îţi deschide accesul către o bancă întreagă – aplicația mobilă App maibank. Cu App maibank poţi controla finanţele tale ca să ştii câţi bani ai în regim online, să fii mereu informat despre operaţiunile cu cardul sau contul de card, să deschizi un depozit direct în aplicaţie, cu o dobândă mai avantajoasă; să soliciţi bani sau să răspunzi la o cerere de bani prin transfer instant, să ai o evidenţă detaliată a finanţelor tale.

Privilegii alese

Dacă îţi place să călătoreşti, nu trebuie să-ţi lipsească din portofel gama premium. În călătoriile în străinătate, cardul îţi oferă un statut privilegiat şi acces la servicii Premium. Utilizând cardul de plată, vei avea acces gratuit şi nelimitat în sălile de aşteptare Lounge Key şi Mastercard Lounge din aeroporturile internaţionale.

Bucură-te de experienţe uimitoare împreună cu gama premium de la maib!

Avantaje:

  • până la 15% cashback sau poate chiar mai mult, oferit de comercianții parteneri ai maib din Moldova;
  • achitările în străinătate sunt răsplătite cu cashback de la partenerii internaționali Mastercard;
  • servicii Premium nelimitate și gratuite în aeroporturile internaționale - Lounge Key/Mastercard Lounge;
  • cardul de debit se transformă usor în card de credit;
  • transfer gratuit a banilor de pe cardurile proprii emise de alte banci;
  • servicii de asigurare de până la 25 000 EUR și asistență în călătorii. Detalii în Regulamentul beneficiului.

* Smart Pricing - stabilirea anumitor condiții, în urma îndeplinirii cărora, nu se percepe taxa de administrare lunară a cardului.

Condiții Smart Pricing: 
Ai ZERO taxa lunară de administrare a cardului tău, dacă achiți cu cardul în sumă de cel puţin 7 000 MDL/335 EUR/ 390 USD/lună:
- achitări lunare sunt: plăţi în puncte comerciale, plăţi online, inclusiv prin App maibank sau Internet Banking (achitarea facturi și servicii). Nu se includ transferurile P2P, retragerile de numerar sau alte transferuri.
La calcularea Smart Pricing se iau în considerație doar tranzacțiile decontate financiar¹ în luna respectivă. 
¹ Decontare financiară - debitarea efectivă a mijloacelor bănești din contul de card in urma tranzacției de plata efectuate cu card . 
Termenul de decontare al tranzacțiilor făcute cu card  este de maxim 30 de zile.

Cum să-l obţii?

Te aşteptăm cu drag la maib ca sa devii clientul nostru. Iar dacă eşti deja clientul băncii procedura de solicitare a cardului este cât se poate de simplă:  accesează secţiunea ”Carduri” din App maibank, completează cererea şi semnează contractul. Cardul gama premium îl vei ridica la sucursala pe care o vei indica în cerere, atunci când va fi gata. Atât de simplu, însă la fel de sigur!

Solicită gama premium, beneficiază de toate avantajele oferite de acest card, simplifică-ţi viaţa şi concetrează-te pe lucruri cu adevărat importante.

Asta-i muzica ce-mi place!

ALTE POSTĂRI