GAMA Premium de la MAIB – un card ideal de loialitate
TOTUL DESPRE CARDURILE GAMA

GAMA Premium de la MAIB – un card ideal de loialitate

355 vizualizări

Îţi prezentăm cardul GAMA Premium din colecţia nouă de carduri de loialitate GAMA - primele carduri bancare din Moldova cu cashback garantat pentru fiecare cumpărătură.

Fiind un Mastercard Platinum, GAMA Premium îţi deschide porţile unei lumi de servicii bancare de cea mai înaltă calitate. Cardul îţi oferă o gamă largă de beneficii şi privilegii, adaptate inteligent cerinţelor şi stilului tău de viaţă.

Profită de extra avantaje

Ne dorim să fim întotdeauna la înălţimea aşteptărilor tale. Iată de ce am creat pentru tine GAMA Premium, care îmbină avantajele unui card de debit şi a celui de credit.

Îţi stă la dispoziţie o linie de credit în lei care poate fi deschisă în orice moment, la dorinţă, pe o perioadă de 5 ani, cu prelungire automată. Iar folosind banii din linia de credit, vei avea parte de cea mai generoasă perioadă de graţie, de până la 60 de zile. În acest timp, nu vei plăti dobânda pentru cumpărăturile efectuate.

Poţi plăti cu cardul tău GAMA Premium şi vei primi un cashback garantat de bancă, în mărime de 0.5% la toate cumpărăturile făcute în ţară şi în străinătate, inclusiv online.

Mai mult ca atât vei beneficia de un cashback generos din partea partenerilor Moldova Agroindbank care participă la programul de loialitate, magazine, prestatori de servcii, restaurante (lansat pe 1 decembrie 2020).

Mai mult ca atât, vei beneficia de un cashback generos din partea partenerilor Moldova Agroindbank (magazine şi furnizori de servicii) care participă la programul de loialitate ce va fi activat la maximum pe 1 decembrie 2020.

Cardul tău Gama Premium îţi deschide accesul către o bancă întreagă – aplicatia mobile appMAIBank. Cu App MAIBank poţi controla finanţele tale ca să ştii câţi bani ai în regim online, să fii mereu informat despre operaţiunile cu cardul sau contul de card, să deschizi un depozit direct în aplicaţie, cu o dobândă mai avantajoasă; să soliciţi bani sau să răspunzi la o cerere de bani prin transfer instant, să ai o evidenţă detaliată a finanţelor tale.

Privilegii alese

Dacă îţi place să călătoreşti, nu trebuie să-ţi lipsească din portofel GAMA Premium. În călătoriile în străinătate, cardul îţi oferă un statut privilegiat şi acces la servicii Premium. Utilizând cardul de plată, vei avea acces gratuit şi nelimitat în sălile de aşteptare Key Lounge şi Mastercard Lounge din aeroporturile internaţionale.

Bucură-te de experienţe uimitoare împreună cu GAMA Premium de la MAIB!

Cât costă?

Până la 30 iunie 2021 beneficiezi de o ofertă specială la deschiderea GAMA Premium. Comisionul de emitere a cardului va fi egal cu zero. De asemenea, în decurs de 1 an, nu vei achita taxa lunară de administrare, iar ulterior aceasta va constitui 100 lei. Iar dacă vei transfera pe GAMA Premium banii tăi de pe cardurile emise de alte bănci, aceştia vor intra în cont în întregime, fără a fi perceput vreun comision interbancar.

În plus, la deschiderea cardului, vei avea cashback garantat la achitarea serviciilor comunale prin aplicaţia mobilă MAIBank şi la transferurile P2P iniţiate de pe cardul GAMA Premium pînă la 30 iunie 2021.

Cum să-l obţii?

Te aşteptăm cu drag la Moldova Agroindbank ca sa devii clientul nostru. Iar dacă eşti deja clientul băncii procedura de solicitare a cardului este cât se poate de simplă:  accesează secţiunea ”Carduri” din App MAIBank, completează cererea şi semnează contractul. Cardul GAMA Premium îl vei ridica la sucursala pe care o vei indica în cerere, atunci când va fi gata. Atât de simplu, însă la fel de sigur!

Solicită GAMA Premium, beneficiază de toate avantajele oferite de acest card, simplifică-ţi viaţa şi concetrează-te pe lucruri cu adevărat importante.

Asta-i muzica ce-mi place!

ALTE POSTĂRI