Primul card cu CASHBACK din Moldova
TOTUL DESPRE CARDURILE GAMA

Felicităm ultimii 3 câștigători ai promoției maib și Mastercard.

Ultimele aspiratoare robot din cadrul promoției „Achită cu cardul și urcă la etajul tău” au ajuns la câștigători. Trei clienți norocoși ai maib: Tatiana Cojocari, Liliana Crețu și Diana Gogu și-au ridicat premiile. Sincere felicitări!

Promoția se va finaliza pe 14 ianuarie 2022, când va fi desemnat câștigătorul apartamentului din Chișinău. La marea extragere participă toți deținătorii cardurilor Mastercard de la maib, care în perioada 1 iunie - 31 decembrie 2021 au efectuat lunar, în magazine sau online, cel puțin o plată cu cardul în sumă de peste 300 de lei. 

Dacă nu ai încă un card Mastercard de la maib, îți propunem să deschizi unul din colecția gama și să profiți de mai multe avantaje:

  • cashback de până la 15%;
  • zero comisioane; 
  • cardul de debit se transformă uşor într-un card de credit;
  • servicii premium etc.

Cum să-l deschizi? Comandă cardul prin aplicaţia mobilă maibank sau vino o singură dată la maib, pentru a depune cererea de emitere. După ce cardul e gata, o să ţi-l livrăm gratuit în orice localitate din ţară, cu excepţia localităţilor din stânga Nistrului şi mun. Bender. Mai multe informaţii despre serviciul de livrare a cardurilor aici.

Pentru mai multe detalii despre promoţie accesează Extrasul campaniei sau apelează Contact Center la numărul 1313.

ALTE POSTĂRI