Primul card cu CASHBACK din Moldova
TOTUL DESPRE CARDURILE GAMA

Au fost selectați alți trei câștigători ai promoției maib și Mastercard

Încă trei clienți ai maib au devenit câștigători ai promoției „Achită cu cardul Mastercard și urcă la etajul tău. Câștigă un apartament în Chișinău”. În urma extragerii, Botezatu Larisa, Pistol Elena și Batog Simion au fost premiați cu câte un aspirator robot.

Marea extragere va fi organizată la sfârșitul anului curent, iar până atunci, lunar, împărțim câte 3 aspiratoare robot. Câștigătorii sunt desemnați prin tragere la sorți. Pentru a participa în promoție, e necesar să faci lunar cel puțin o plată cu Mastercard, în valoare de peste 300 de lei, în magazine sau online.

Dacă încă nu ai un card Mastercard de la maib, îţi propunem să deschizi unul din colecţia gama şi să profiţi de mai multe avantaje:

  • cashback de până la 15%;
  • zero comisioane;
  • cardul de debit se transformă uşor în card de credit;
  • servicii premium etc.

Cum să-l deschizi? Comandă cardul prin aplicaţia mobilă maibank sau vino o singură dată la maib, pentru a depune cererea de emitere. După ce cardul e gata, o să ţi-l livrăm gratuit în orice localitate din ţară (excepţie localităţile din stânga Nistrului şi mun. Bender). Mai multe informaţii despre serviciul de livrare a cardurilor aici.

Pentru mai multe detalii despre promoţie accesează Extrasul campaniei sau apelează Contact Center la numărul 1313.

ALTE POSTĂRI