Achită cu cardurile din colecţia gama şi primeşte până la 15% cashback
TOTUL DESPRE CARDURILE GAMA

Achită cu cardurile din colecţia gama şi primeşte până la 15% cashback

Plăcerea de a face cumpărături creşte înzecit, atunci când primeşti înapoi o parte din suma de bani cheltuită. De aceasta se pot convinge clienţii maib, care au ales unul din cardurile colecţiei gama - primele carduri cu cashback din Moldova.
 
Clienţii care au optat pentru cardurile gama universal sau gama premium deja primesc cashback-ul garantat din partea băncii, în valoare de 0.5% din suma tranzacţiilor efectuate fără numerar. 
 
Totodată, achitările cu cardurile gama la partenerii băncii sunt răsplătite cu cashback generos în mărime de până la 15%. Lista partenerilor maib, care îţi rambursează o parte din bani pentru cumpărăturile făcute este publicată pe pagina web www.gama.maib.md, fiind într-o continuă creştere. 
 
Te invităm să beneficiezi de cashback la procurarea îmbrăcămintei, încălţămintei, bijuteriilor, electrocasnicelor, produselor alimentare, materialelor de construcţie, jucăriilor pentru copii etc. Verifică aici, dacă magazinul tău preferat deja achită cashback pentru plăţile cu toate cardurile din colecţia gama.
 
Ne face plăcere să îţi amintim şi despre promoţia specială de lansare: dacă deschizi acum un card gama, vei economisi bani primind cashback suplimentar pentru achitarea facturilor sau pentru transferuri de la card la card (P2P), efectuate până la 30 iunie 2021 prin aplicaţia mobilă maibank. Detalii despre promoţie găseşti aici.
 
În cazul în care eşti client maib şi nu ai un card gama, poţi să-l soliciţi online de pe https://gama.maib.md/ sau direct din telefonul tău prin intermediul App maibank.
 
Dacă vrei să primeşti cashback pentru cumpărăturile tale zilnice, deschide în această iarnă cardul gama universal sau cardul gama premium şi utilizează-l gratuit în decurs de 1 an. La solicitare, cardurile gama se transformă în carduri de credit potrivite pentru cumpărături atunci când ţi le doreşti. 
 
Solicită unul din cardurile gama şi convinge-te că asta-i muzica ce-ţi place!

ALTE POSTĂRI